tekst en redactie

Smit Publicaties: 06 51 841 339 of info@smitpublicaties.nl

Partners

Met partners creëren we een netwerk. Smit Publicaties werkt samen met een aantal vaste partners, zodat we u alle expertises kunnen aanbieden die nodig zijn voor het maken van online en offline publicaties. Smit Publicaties is sterk in het begeleiden van projecten, projectmanagement. Smit Publicaties is daarnaast specialist in het schrijven van heldere en leesbare teksten die voor u resultaten opleveren.

Bij een publicatie -website, nieuwsbrief, flyer, folder, persbericht of vindbaarheid in Google- zijn vele expertises nodig. Niet alle expertise heeft Smit Publicaties zelf in huis en daarvoor werken we samen met partners. We weten uit ervaring dat deze partners kwalitatief goed werk afleveren tegen een goede prijs. Alle partners in het netwerk hanteren dezelfde hoge standaarden, zodat uw publicatie bijdraagt aan uw succes.

Voor het ontwerpen van publicaties, zowel online als offline, werkt Smit Publiciaties samen met ervaren ontwerpers. ZeeDesign is een allround ontwerpbureau; 5 online is gespecialiseerd in websites. Beide bureaus hebben honderden websites  ontworpen voor bedrijven met de meest uiteenlopende activiteiten. Beide bureaus hebben uitgebreide kennis van het programmeren van websites en leveren een uitstekende service achteraf. U kunt met technische vragen altijd bij hen terecht.

Profiteer van ons netwerk en laat uw publicatie door Smit Publicaties vervaardigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden waarvan u kunt profiteren.

Jan Willem Hoorn

“Voor de reis van de palingaak Korneliske Ykes II wilde ik heel graag dat Klaas Smit van Smit Publicaties de PR zou verzorgen. Klaas is een aanpakker en neem initiatieven. Voor het eerst in 80 jaar gaat in 2019 de palingaak weer naar Londen en Klaas kent de media die we nodig hebben om aandacht te vragen voor deze reis. Artikelen schrijven, folders, flyers, facebook en contacten leggen met de pers, ik kan dat met een gerust hart aan Klaas overlaten.”

www.palingaaklondon.nl

Wibo Koole

“Klaas heeft een vlotte pen en kan helder complexe zaken verwoorden. Hij kan niet alleen goed schrijven, maar heeft ook inzicht in wat organisaties nodig hebben. Hij denkt vanuit de doelgroep,  ontwikkelt creatieve concepten en presenteert concrete plannen. Klaas snapt de techniek achter websites, adviseert over het interactie-ontwerp en kan ontwerpers en bouwers prima aansturen. Wat Klaas inbrengt, was precies wat wij misten.”

www.centrumvoormindfulness.nl

Jack van den Berg

“Wanneer ik een tekst nodig heb, dan bel ik Klaas Smit van Smit Publicaties. Klaas verdiept zich ik wat ik wil en wat ik bedoel. Hij maakt daar vervolgens een veel helderder verhaal van dan ikzelf kan. Telkens weer denk ik: “Ja, dat is nou precies wat ik wilde zeggen.” Ieder zijn vak, denk ik dan en Klaas zijn vak is goede teksten kunnen schrijven. Dit was voor mij aanleiding om Smit Publicaties aan te bevelen bij Reekers Watersportbedrijf.”

www.friesetjottervloot.nl