tekst en redactie

Smit Publicaties: 06 51 841 339 of info@smitpublicaties.nl

Partners

Met partners creëren we een netwerk. Smit Publicaties werkt samen met een aantal vaste partners, zodat we u alle expertises kunnen aanbieden die nodig zijn voor het maken van online en offline publicaties. Smit Publicaties is sterk in het begeleiden van projecten, projectmanagement. Smit Publicaties is daarnaast specialist in het schrijven van heldere en leesbare teksten die voor u resultaten opleveren.

Bij een publicatie -website, nieuwsbrief, flyer, folder, persbericht of vindbaarheid in Google- zijn vele expertises nodig. Niet alle expertise heeft Smit Publicaties zelf in huis en daarvoor werken we samen met partners. We weten uit ervaring dat deze partners kwalitatief goed werk afleveren tegen een goede prijs. Alle partners in het netwerk hanteren dezelfde hoge standaarden, zodat uw publicatie bijdraagt aan uw succes.

Voor het ontwerpen van publicaties, zowel online als offline, werkt Smit Publiciaties samen met ervaren ontwerpers. Lokaalwerk van Ernst en Yvonne Bernson is zo’n ontwerpbureau met tientallen jaren ervaring. Zij weten hoe je de kern van een bedrijf of organisatie in de juiste vorm kunt vangen.

ZeeDesign en 5 online zijn webbureaus die honderden websites hebben ontworpen voor bedrijven met de meest uiteenlopende activiteiten. Beide bureaus hebben uitgebreide kennis van het programmeren van websites en leveren een uitstekende service achteraf. U kunt met technische vragen altijd bij hen terecht.

Profiteer van ons netwerk en laat uw publicatie door Smit Publicaties vervaardigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden waarvan u kunt profiteren.

Wibo Koole

“Klaas heeft een vlotte pen en kan helder complexe zaken verwoorden. Hij kan niet alleen goed schrijven, maar heeft ook inzicht in wat organisaties nodig hebben. Hij denkt vanuit de doelgroep,  ontwikkelt creatieve concepten en presenteert concrete plannen. Klaas snapt de techniek achter websites, adviseert over het interactie-ontwerp en kan ontwerpers en bouwers prima aansturen. Wat Klaas inbrengt, was precies wat wij misten.”

www.centrumvoormindfulness.nl

Sybren Hofstra

“Klaas Smit van Smit Publicaties heeft genoeg aan een paar steekwoorden. Op basis hiervan schrijft hij een soepel lezende tekst. Klaas heeft zich eerst grondig verdiept in ons bedrijf Hofstra Bouw met als voordeel dat hij nu snel en goed voor onze website en Facebook teksten kan maken. Wanneer ik een brief naar een klant wil sturen, dan geef ik telefonisch door wat ik bedoel en Smit Publicaties maakt daar een keurige tekst van.”

www.hofstrabouw.nl

Jack van den Berg

“Wanneer ik een tekst nodig heb, dan bel ik Klaas Smit van Smit Publicaties. Klaas verdiept zich ik wat ik wil en wat ik bedoel. Hij maakt daar vervolgens een veel helderder verhaal van dan ikzelf kan. Telkens weer denk ik: “Ja, dat is nou precies wat ik wilde zeggen.” Ieder zijn vak, denk ik dan en Klaas zijn vak is goede teksten kunnen schrijven. Dit was voor mij aanleiding om Smit Publicaties aan te bevelen bij Reekers Watersportbedrijf.”

www.friesetjottervloot.nl