tekst en redactie

Smit Publicaties: 06 51 841 339 of info@smitpublicaties.nl

Over Smit Publicaties

Smit Publicaties is een allround communicatiebureau. Wij bedenken, begeleiden en schrijven teksten voor alle mogelijke communicatie-uitingen.

Klaas Smit van Smit Publicaties heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de uitgeefwereld. Hij is jarenlang hoofdredacteur geweest van pc-tijdschriften en de website van de Consumentenbond. Als Neerlandicus heeft Klaas Smit ruime ervaring met het schrijven van heldere en goed leesbare teksten voor zeer uiteenlopende doelgroepen.

Creatief, doelgericht en duidelijk, drie woorden die Smit Publicaties typeren. We bewonderen vakmanschap en realiseren voor vele vakmensen hun publicaties. De bewondering voor vakmensen klinkt door in de boeken over watersport, maar ook in alle projecten voor redacties, aannemers, accountants, installateurs, watersportbedrijven en organisaties. Wij hebben een passie voor schrijven, watersport en vakmanschap en die komt terug in alle projecten die we mogen realiseren.

Smit Publicaties heeft ervaring met het maken van alle soorten communicatie-uitingen, waarvan u een groot gedeelte op deze website kunt zien. Kijk gerust eens rond en laat u inspireren door de publicaties die we voor uiteenlopende vakmensen hebben gemaakt.

Ook voor u en over uw bedrijf kunnen we een website realiseren, webteksten schrijven, de website actueel houden. Wilt u actief zijn op social media, dan kunnen wij uw account actueel houden. Uw bedrijf, uw organisatie zit vol verhalen, misschien wel voller met verhalen dan u denkt. Wij vertellen dat verhaal graag aan de buitenwereld, zodat iedereen weet wat uw vakmanschap en uw passie is.

Smit Publicaties heeft kennis van en ervaring met alle vormen van publiceren. Dus ook met vindbaarheid via SEO in Google. Met onze journalistieke neus zien wij de nieuwswaarde van uw bedrijf waarmee u online zichtbaar kunt blijven. Al het nieuws dat in uw bedrijf schuil gaat, kan via contentmarketing naar buiten worden gebracht. Wij kunnen dat nieuws helder, duidelijk en krachtig voor u verwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

 

 

Wibo Koole

“Klaas heeft een vlotte pen en kan helder complexe zaken verwoorden. Hij kan niet alleen goed schrijven, maar heeft ook inzicht in wat organisaties nodig hebben. Hij denkt vanuit de doelgroep,  ontwikkelt creatieve concepten en presenteert concrete plannen. Klaas snapt de techniek achter websites, adviseert over het interactie-ontwerp en kan ontwerpers en bouwers prima aansturen. Wat Klaas inbrengt, was precies wat wij misten.”

www.centrumvoormindfulness.nl

Sybren Hofstra

“Klaas Smit van Smit Publicaties heeft genoeg aan een paar steekwoorden. Op basis hiervan schrijft hij een soepel lezende tekst. Klaas heeft zich eerst grondig verdiept in ons bedrijf Hofstra Bouw met als voordeel dat hij nu snel en goed voor onze website en Facebook teksten kan maken. Wanneer ik een brief naar een klant wil sturen, dan geef ik telefonisch door wat ik bedoel en Smit Publicaties maakt daar een keurige tekst van.”

www.hofstrabouw.nl

Jack van den Berg

“Wanneer ik een tekst nodig heb, dan bel ik Klaas Smit van Smit Publicaties. Klaas verdiept zich ik wat ik wil en wat ik bedoel. Hij maakt daar vervolgens een veel helderder verhaal van dan ikzelf kan. Telkens weer denk ik: “Ja, dat is nou precies wat ik wilde zeggen.” Ieder zijn vak, denk ik dan en Klaas zijn vak is goede teksten kunnen schrijven. Dit was voor mij aanleiding om Smit Publicaties aan te bevelen bij Reekers Watersportbedrijf.”

www.friesetjottervloot.nl